زخم دیابتی

توضیحات آگهی

زخم دیابتی چیست؟

زخم ‌پا یکی از شایع‌ ترین عارضه‌ های دیابت به شمار می رود.

برای پیشگیری و کنترل از زخم‌ دیابتی مهم‌ ترین عامل داشتن سبک‌ زندگی‌ مناسب می‌ باشد؛ یعنی داشتن رژیم‌ غذایی ‌مناسب، درمان با انسولین و…. که همه این ‌موارد تا‌ حدودی می‌ توانند موثر باشند و به‌ هر حال احتمال بروز زخم‌ دیابتی در بیماران وجود ‌دارد. کلینیک دکتر عزتی یکی از بهترین مراکز درمانی در این حوزه می باشد.

علائم و نشانه‌های  زخم‌ دیابتی

از اولین علائمی که نشان‌ دهنده بروز زخم‌ پای ‌دیابتی است، مشاهده لکه در جوراب می ‌باشد که ناشی از ترشحات پا است. بروز تورم غیر ‌عادی احساس سوزش، قرمزی و بوی ‌نامطبوع از پا ها از دیگر علائم به شمار ‌می ‌روند.

در اطراف زخم‌ پای ‌دیابتی اسکار دیده می ‌شود که یک بافت سیاه‌ رنگ می‌ باشد. دلیل پدید ‌آمدن‌ اسکار نداشتن جریان‌ خون‌ کافی و مناسب پیرامون ‌محل ‌زخم می ‌باشد.

اگر به بافت اطراف ‌زخم برای مدت‌ طولانی خون‌ رسانی انجام ‌نشود، ممکن است باعث ایجاد قانقاریا شود که به معنی از‌ بین ‌رفتن و مرگ‌ بافتی می ‌باشد.

زخم دیابتی
زخم دیابتی

دلایل بروز زخم دیابتی

افراد مبتلا به دیابت معمولا به دلایل زیر دچار زخم پای دیابتی می‌شوند:

گردش خون ضعیف

قند خون بالا

آسیب به اعصاب

تحریک یا زخم پا ها

داشتن  گردش‌ خون‌ ضعیف در پا به‌ واسطه یک‌ نوع از  بیماری ‌های ‌عروقی است که در آن خون ‌کافی به پا های فرد جریان پیدا نمی‌کند. نداشتن جریان‌خون‌ناکافی باعث تاخیر در بهبود انواع ‌زخم می‌ شود، از ‌این ‌رو افرادی که مبتلا به دیابت هستند باید به ‌دقت قند ‌خون خود را کنترل نمایند.

ریسک فاکتور های زخم دیابتی

کسانی که به بیماری‌ دیابت مبتلا هستند، در‌ معرض ابتلاء ‌به زخم ‌دیابتی قرار ‌دارند، اما یک‌ سری از عوامل می ‌توانند بروز زخم دیابتی را تسریع کنند. نکته قابل توجه این است که نتایج مطالعات نشان داده معمولاً مردان بیش از زنان در معرض ابتلا به زخم دیابتی قرار دارند.

درجه بندی زخم دیابتی

درجه بندی زخم سیاه شامل موارد زیر می باشد:

 

ابتدا عدد اول درجه بندی زخم سیاه صفر بوده که این عدد به این معنی می باشد که فرد شناسایی شده فاقد زخم بوده اما ممکن است علائم ایجاد زخم سیاه در وی مشاهده گردد.

درجه بندی بعدی عدد یک می باشد ، درجه یک زخم سیاه به این معنی خواهد بود که بر روی پوست وضعیت مناسب ایجاد زخم بستر عمیق ایجاد شده است، اما هنوز به زیر سطح پوست نفوذ نکرده است.

درجه بندی بعدی یعنی عدد دو نشان دهنده زخمی تغریبا عمقی و رسیده به گوشت بدن است که هنوز به بافت های اصلی و استخوان فرد بیمار نرسیده است.

زخم های درجه سه در واقع نوعی از زخم های دیابتی می باشند که در آن عفونت زخم فرد مبتلا به استخوان می رسد.

 

زخم درجه چهار در واقع مختص به زخم هایی بوده که قسمت مشخصی را در بر گرفته اند و به صورت کامل پیش نرفته اند.

در نهایت زخم دیابتی را با درجه پنج نشان می دهند که این درجه از زخم نشان دهنده وخامت آن و پیش روی کامل زخم و در بر گرفتن تمامی قسمتی که در آن شاهد زخم دیابت می باشیم، می باشد.

زخم پا
زخم پا

پیشگیری از بروز عفونت در زخم ‌های دیابتی

برای پیشگیری ‌از بروز‌ عفونت در زخم‌ پای ‌دیابتی می ‌توان از راه کار های زیر استفاده کرد:

شست و شوی ‌منظم پا

تمیز و ضد عفونی ‌نمودن نسوج اطراف زخم‌ پای‌ دیابتی

خشک‌کردن و تعویض منظم پانسمان ‌پا

استفاده از درمان ‌های نوین و آنزیمی که مانع از رشد انواع باکتری می‌ شود

آنتی‌ بیوتیک‌ تراپی در صورت پیشرفت‌ عفونت زخم‌ پای ‌دیابتی

مراقب از افراد مبتلا به دیابت

فرد مبتلا به بیماری قند خون باید همیشه تحت نظر و درمان متخصص و پزشک مربوطه باشد ، زیرا زخم دیابت و یا همان زخم سیاه یکی از عوارض مربوط به دیابت بوده و موارد بسیار دیگری برای نگرانی نیز وجود دارد . اما در رابطه با زخم سیاه با مشاهده هر گونه تغییر رنگ پوست ، ایجاد ورم ، قرمزی ، تورم و پینه پوست بایستی در مناسب ترین زمان به پزشک مراجعه کرد . در بسیاری از موارد با درمان علائم کوچک و مشاهده نشانه های هشدار دهنده می توان از پیش روی بیش تر جلو گیری کرد و مانع ایجاد زخم های عفونی دیابتی گشت.

استفاده از درمان ‌های تهاجمی

گاهی ‌اوقات ممکن‌ است فرد خیلی دیر به پزشک و کلینیک درمان زخم مراجعه کند. در این ‌صورت عفونت بسیار گسترش پیدا ‌کرده و استخوان را هم درگیر‌ کرده ‌است.

این‌ درگیری می‌ تواند باعث بروز ناهنجاری‌ های زیادی در ساختار ‌استخوانی می ‌شود. در‌ این ‌حالت درمان گر ‌زخم  فرد را به پزشک‌ متخصص و جراح ارجاع می ‌دهد.

راهکار های مشاوره ای درمان زخم دیابتی

با‌ مراجعه‌ به کلینیک درمان‌ زخم، درمان گر ‌زخم ضمن معاینه زخم، راه کار های متفاوتی را ارائه می کند. قبل ‌از  هر ‌چیز درمان گر زخم به ارائه یک‌ سری نکات مشاوره ‌ای به‌ شما می‌ پردازد که می ‌تواند تاثیر زیادی در کاهش درد و ناراحتی شما داشته باشد.

برای مشاوره با کار شناسان کلینیک‌زخم دکتر عزتی به عنوان بهترین کلینیک زخم با شماره های تماس درج شده در سایت ارتباط برقرا کنید.

 

برای کاهش‌ درد به ‌واسطه زخم به وجود آمده مهم ‌ترین راه کار این است که روی زخم فشار وارد نکنید.

برای تسریع روند‌ بهبود زخم‌ پای ‌دیابتی مهم است که زخم دچار عفونت نگردد.

بهتر است از کفش‌ های مناسب افراد دیابتی استفاده کنید تا پا های شما احساس‌ راحتی کنند.

فردی که به عنوان کارشناس و بهترین درمان گر زخم به آن مراجعه می کنید بسته به نیاز ممکن است راه کار های درمانی هم برای شما در نظر بگیرد.

زخم عفونی دیابت
زخم عفونی دیابت

خدمات ارائه شده در کلینیک زخم برای‌ زخم ‌دیابتی

در‌ صورت ابتلا‌ به دیابت بسیار ضروری ‌است که برای پیشگیری از بروز زخم‌ دیابتی حتماً به بهترین‌ کلینیک درمان ‌زخم مراجعه‌ نمایید. وقتی از مشاوره‌ ‌های بهترین ‌درمان گر ‌زخم استفاده می‌ کنید، می‌ توانید این اطمینان را داشته ‌باشید که کلیه راه کار‌ ها برای پیشگیری از زخم دیابتی به شما ارائه می ‌شود. اگر به زخم‌ دیابتی دچار شده‌ اید راه کار ها و درمان ‌هایی که در اختیار شما قرار می گیرند، به شما کمک می‌کنند تا روند ‌بهبود ‌زخم شما تسریع شود.

برای کسب اطلاعات‌ بیشتر و مشاوره با کارشناسان کلینیک ‌زخم دکتر عزتی حتما باکارشناسان مرتبط در تماس باشید.

 

چه زخم هایی در کلینیک ‌درمان ‌زخم، بررسی و درمان می‌شوند؟

کلینیک‌ درمان‌  زخم پس از کسب مجوز های لازم از ‌سوی وزارت‌ بهداشت ‌و ‌درمان، کلیه روش ‌های درمانی و مشاوره ‌ای برای زخم‌ های‌حاد و مزمن انجام می‌ گیرد. انواع زخم ها عبارت اند از:

زخم‌ دیابتی

زخم ‌بستر

زخم  ناشی‌ از عفونت پس از عمل ‌جراحی

زخم‌ سوختگی

زخم ‌تصادف

زخم حوادث جاده ‌ای و حین‌ کار

زخم‌ رادیوتراپی

زخم انواع استوما ها

و…

 

متد های نوین درمانی در کلینیک ‌زخم کدام اند؟

بسته به نوع‌  زخم و شدت ‌آن درمان‌ های نوین به ‌منظور بهبود ‌حداکثری و ترمیم ‌زخم انجام می شوند. برای اطلاع‌ دقیق تر از این‌ روش‌ ها و  این ‌که بدانید کدام روش‌ درمانی برای ‌زخم دیابتی ‌شما موثر ‌است باید از مشاوره های بهترین‌ کلینیک درمان ‌زخم در تهران یعنی کلینیک دکتر عزتی مراجعه کنید.

ترمیم ‌زخم با ‌استفاده از فلپ و گرفت

اعمال‌ جراحی به ‌منظور دبریدمان زخم به روش‌ های بیولوژیکی، اتولیتیکی، مکانیکالی و آنزیماتیکی

لیزر‌ تراپی

زالو ‌درمانی زخم‌ ها

ماگوت‌ تراپی به ‌منظور دبریدمان‌ زخم

ترمیم و درمان‌ زخم ‌سوختگی و رفع جای‌ اسکار

مراقبت‌ های پوستی استوما ها

و…

مواردی که گفته شد بخشی‌از مهم‌ترین روش‌های‌درمان و ترمیم‌زخم به‌شمار می‌روند.

با ‌گسترش روز ‌افزون علم و پیدایش روش‌ های‌ نوین ‌درمانی ترمیم ‌زخم امروزه به‌روش ‌های گوناگونی انجام می ‌شود.

 

بهترین کلینیک ‌زخم

برای اطلاع از بهترین کلینیک‌ زخم در‌ تهران و شهر ‌های مختلف فقط کافی‌ است به‌ سراغ جست و جو در اینترنت بروید. نتایج جست و جوی گوگل به‌ خوبی به ‌شما نشان ‌می‌دهد که بهترین کلینیک‌ زخم در‌ تهران و سایر ‌شهر ها کدام کلینیک می ‌باشد.

 

کلام پایانی

یکی از شایع ‌ترین محل‌ های بروز زخم‌ دیابتی،پا می‌ باشد. آسیب  ‌بافتی باعث از بین ‌رفتن لایه  ‌های سطحی‌ پوست و آسیب به لایه  ‌های زیرین می‌  شود. در ‌صورت ابتلا به زخم‌  دیابتی مهم ‌ترین نکته  ‌ای که باید به آن توجه کرد ترمیم ‌زخم و درمان  ‌زخم دیابتی می باشد. برای مشاوره و کسب آموزش‌ های لازم می‌  توانید از درمان گر زخم کمک بگیرید.

دیدگاه خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “زخم دیابتی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *